Afdrukken

ALGEMENE INFORMATIE

INSCHRIJVINGEN

Er kan ingeschreven worden vanaf het moment dat u de info vernomen heeft via een gemeentelijk communicatiekanaal. Er kan vanaf nu ENKEL nog inschreven worden via Ticketgang of aan de balie van de afdeling vrije tijd (3de verdieping). Men dient hiervoor éénmalig wel een (gezins)account aan te maken.

BETALING

De inschrijving gebeurt bij voorkeur online en men dient dan ook online te betalen via een beveiligde website.
Men kan ook inschrijvingen aan de balie vrije tijd maar dan dient men op het moment cash of via bancontact te betalen.

ANNULERING EN TERUGBETALING

Er kan geannuleerd worden voor de ingeschreven activiteiten, maar hou dan wel rekening met volgende zaken:
  • bij een annulering meer dan 2 weken voor de start van de activiteit wordt 80% van het betaalde deelnamegeld terugbetaald.
  • bij een annulering minder dan 2 weken voor de start van de activiteit wordt niets meer terugbetaald.
Kan men niet deelnemen aan de activiteit omwille van medische redenen, dan zal 90% van het deelnamegeld terugbetaald worden bij het voorleggen van een medische attest waaruit blijkt dat de deelnemer niet in staat is om deel te nemen aan de activiteit. Dit attest dient binnen de vijf dagen na het einde van de betreffende vakantiewerking binnen gebracht worden aan de balie vrije tijd of mag ook gemaild worden naar kids@heusden-zolder.be. Naast het medisch attest dient u ons ook uw rekeningnummer en naam van de rekeninghouder te bezorgen.

WISSELEN VAN SPORTACTIVITEIT

Er kan na overleg met de organiserende afdeling of dienst gewisseld worden van vrijetijdsactiviteit indien er nog plaatsen vrij zijn. Het prijsverschil dient betaald te worden bij een hogere prijs. Er zal geen terugbetaling gebeuren als het inschrijvingsgeld lager is, omwille van de reeds gemaakte organisatiekosten.

ANNULATIE

Bij te weinig inschrijvingen (voor sportkampen min. 10 deelnemers) of om organisatorische reden, kan een sportactiviteit geannuleerd worden. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan terugbetaald.

VERZEKERING

Elke deelnemer is verzekerd voor Burgerlijke Aansprakelijkheid (B.A.) en lichamelijke ongevallen tijdens de vrijetijdsactiviteit.

PRIVACY

De persoonsgegevens voor de sportwerking van de gemeente worden verwerkt door TicketGang BVBA en zijn onderworpen aan de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer (ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens ), zoals gewijzigd door de wet van 11 december 1998 (tot omzetting van de richtlijn 95/46/EG van 24 oktober 1995 van het Europees Parlement en de Raad betreffende de bescherming van de natuurlijke personen in verband met de verwerking van de persoonsgegevens en betreffende het vrij verkeer van die gegevens).

Met betrekking tot deze personen worden de namen, voornamen, adressen, telefoon en individuele e-mail adressen in TicketGang opgeslagen samen met alle nodige informatie nuttig voor de goede werking van de inschrijvingen voor de sport-, jeugd- en cultuurwerking.

  • 1. Een gezin kan zich registreren door een account aan te maken. Met deze account kan u online inschrijven op de sportactiviteiten en na betaling worden de inschrijvingsbevestiging naar het opgegeven mailadres verzonden.
  • 2. Door in te loggen op uw account kunt u uw persoonlijke gegevens verifiëren en desgewenst aanpassen, online inschrijvingen bekijken en fiscale attesten bekomen.
  • 3. U hebt steeds een inzage- en correctierecht. Alle vragen of opmerkingen kunt u steeds bezorgen via mail aan info@ticketgang.be of schriftelijk op het adres, TicketGang BVBA, Bieststraat 87, 3191 Boortmeerbeek, België.

INFOPUNT & INSCHRIJVINGEN

Gemeente Heusden-Zolder
afdeling vrije tijd
Heldenplein 1
3550 Heusden-Zolder
tel. : 011 80 80 85
@ : kids@heusden-zolder.be
website : www.heusden-zolder.be

van september tot juni juli en augustus
voormiddagnamiddag voormiddagnamiddag
Maandag 8.30 - 11.3013.30 - 18.30 7.30 - 11.3013.30 - 18.30
Dinsdag 8.30 - 11.30telefonisch bereikbaar 7.30 - 12.30gesloten
Woensdag 8.30 - 11.3013.30 - 16.00 7.30 - 12.30gesloten
Donderdag 8.30 - 11.3013.30 - 16.00 7.30 - 12.30gesloten
Vrijdag 8.30 - 12.30gesloten 7.30 - 12.30gesloten

 

 

 

© TicketGang 2007-2020