TicketGangOnline Tickets voor Elke Organisator
Thema:
Regio:
Periode:
Organisator:
Uitvoerder:
Blij(f) in beweging - voor mensen met beperkte mogelijkhedenDi 20-Jan-2015Eurofit - Heusden-Zolder
Beweging is belangrijk voor iedereen. Je hebt nu de mogelijkheid om in een privéfitnesscentrum en onder deskundige begeleiding werk te maken van beweging op jouw maat. Ook als je gezondheidsklachten hebt op beperkt bent in je bewegingsmogelijkheden. Bewegen is goed voor iedereen, ook voor jou!
Vroink Za 01-Aug-2015De linde Ottenburg - Huldenberg
Een interactief concert om te swingen en te genieten. Zigeunerinvloeden, filmmuziek, pop, rock, reggae, ska en zelfs jazz zijn nooit ver weg! Een fantastische muzikale ontdekkingstocht! Vroink is geen ongekend gegeven meer. … een swingende muziekgroep voor kinderen én hun ouders! Eén met sprankelende liedjes die ook verhalen zijn. Met herkenbare thema’s, zoals groeien, wiebelende konten, angsten en verliefdheid, over slijmerige wezens, heerlijk snoepen en een tandartsbezoek, over kleine pijntjes en groot plezier! In 2007 brachten ze hun eerste cd uit in eigen productie: Rode slierten, met of zonder prik. Twee jaar later maken ze een ‘liedjescd’ in opdracht van uitgeverij Averbode voor het tijdschrift ‘Zonnestraal’ en nu werken ze aan een eigen2de cd. Vroink brengt naast hun eigen repertoire in binnen en buitenland (Nederland) ook vaak optredens op maat. Zang en teksten: Marijke Umans Gitaar en viool: Wouter De Belder (theater Tol) Gitaar/accordeon: Jan Blieck (Annas steen en vele andere) Bas: Roman Santos (Syndicato Sonico) Percussie: Bart Van Aken (Clac percussie, Annas steen)
Antwerpen - Stadstour / City tourZo 02-Aug-2015 [5]Antwerpen Deurne Luchthaven - Deurne
Het mooiste zicht op de stad krijgt u…vanuit de lucht! Ontdek de historische schatten en architecturale hoogstandjes van Antwerpen, doorspekt met groene parken en lanen en omzoomd door de glinsterende Schelde. Deze tour biedt u een volledig overzicht over en rond Antwerpen. De vlucht gaat pas door indien de vlucht volzet is (indien nodig wordt de vlucht opnieuw ingepland)
Antwerpen - Haventour / Harbor tourZo 02-Aug-2015 [5]Antwerpen Deurne Luchthaven - Antwerpen
Geschiedenis of industrie? Een blik op een wereldstad of op een boeiend economisch knooppunt in het hart van Europa? Met deze tour krijgt u het beste van twee werelden: een vlucht rond de stad en een zicht op één van de bedrijvigste havens van Europa. De vlucht gaat pas door indien de vlucht volzet is (indien nodig wordt de vlucht opnieuw ingepland)
Antwerpen - CombotourZo 02-Aug-2015 [5]Antwerpen Deurne Luchthaven - Antwerpen
Ons neusje van de zalm, voor wie niet wil kiezen. U ziet Antwerpen in al haar glorie aan uw voeten liggen en zet daarna koers naar de haven, een centrum van Europese bedrijvigheid waar meer dan 150.000 mensen werken. De vlucht gaat pas door indien de vlucht volzet is (indien nodig wordt de vlucht opnieuw ingepland).
Aantal items: 195 Pagina123456789101112131415161718192021
NL | FR
© TicketGang 2007-2015 | Algemene Voorwaarden | Privacy Beleid