TicketGangOnline Tickets voor Elke Organisator
Thema:
Regio:
Periode:
Organisator:
Uitvoerder:
Blij(f) in beweging - voor mensen met beperkte mogelijkhedenZa 04-Jan-2014Eurofit - Heusden-Zolder
Beweging is belangrijk voor iedereen. Je hebt nu de mogelijkheid om in een privéfitnesscentrum en onder deskundige begeleiding werk te maken van beweging op jouw maat. Ook als je gezondheidsklachten hebt op beperkt bent in je bewegingsmogelijkheden. Bewegen is goed voor iedereen, ook voor jou!
BadstopZo 31-Aug-2014Zwembad De Kouter - Poperinge
Zwembad de Kouter sluit op 1 september definitief de deuren. Het zwembad wordt afgebroken in functie van de bouw van een nieuw Sport- en recreatiezwembad. Om iedereen nog een laatste kans te geven te genieten van het huidige zwembad, wordt ‘badstop’ georganiseerd. Vier geanimeerde zwembeurten op de allerlaatste dag, zondag 31 augustus. De avondzwembeurt is voorbehouden voor de doelgroep 16+. De opblaasstructuur maakt plaats voor enkele andere attracties, dj-duo Deaf Generation zorgt voor de muzikale noot. Er wordt gezorgd voor enkele verrassingsanimaties. Van 22 uur tot middernacht kan er voor de allerlaatste keer gezwommen worden, daarna gaat het zwembad onherroepelijk dicht en is er een afterparty in de cafetaria van het zwembad.” Deelnemen kost €6, inclusief vier drankjes die genuttigd kunnen worden aan de bar in het zwembad zelf. Aan de afterparty kan er enkel deelgenomen worden als men ook deelnam aan de zwembeurt. De cafetaria wordt omgetoverd in ‘bar tropical’ waar zomerse hits en hawaislingers de nodige sfeer creëren. Badstop is een samenwerking tussen Stad Poperinge, Radio Sanseveria, Jeugdhuis Den Couter en Jeugdraad Poperinge.
A WORLD OF COMEDYVr 05-Sep-2014De Merselborre - theaterzaal - Sint-Pieters-Leeuw
Ons vernieuwde CC wordt feestelijk geopend met uw gulle lach. Die wordt u bezorgd door Michael Van Peel, die u kent van zijn jaaroverzichten Van Peel overleeft… en Bert Gabriëls, bekend van Comedy Casino en Zonde van de zendtijd op Canvas
Gitannekesfoor 2014 COMBITICKETVr 05-Sep-2014WITPUTSTRAAT, Blauwberg - Herselt
Nazomerfestival voor Jong & Oud
Gitannekesfoor 2014 DAGTICKETVr 05-Sep-2014 [3]WITPUTSTRAAT, Blauwberg - Herselt
Nazomerfestival voor Jong & Oud
Aantal items: 203 Pagina123456789101112131415161718192021
NL | FR
Sold Out
© TicketGang 2007-2014 | Algemene Voorwaarden | Privacy Beleid