TicketGangOnline Tickets voor Elke Organisator
Thema:
Regio:
Periode:
Organisator:
Uitvoerder:
WolfgangWo 28-Jan-2015GC De Corren - Steenokkerzeel
“Wolven moeten zwart zijn, hoogstens grijs, en kinderen bang maken,” zegt vader Wolf. Maar zoonlief houdt van boeken en muziek. Zijn tanden tonen doet de kinderen lachen. Kinderen oppeuzelen? Wolfie speelt liever samen. Wolfgang krijgt nog één kans: hij moet bewijzen een echte wolf te zijn! Hoe zal dit aflopen? Een voorstelling voor kinderen van 3 tot 9 jaar i.s.m. de gezinsbonden.
Gelukkige Verjaardag lieve YelenaWo 28-Jan-2015 [3]Den Bril - Spaanse Poort - Lier
Gelukkige verjaardag lieve Jelena is een psychologisch drama dat het publiek meeneemt op een heftige theaterrit. Het verhaal doet vragen rijzen over verantwoordelijkheidszin, de toekomst van de jeugd, het najagen van dromen, onderworpen worden aan groepsdruk en keuzes maken in het leven. Er wordt geflirt met ethische en deontologische kwesties.
Het is de moeiteDo 29-Jan-2015Schouwburg - ongenummerd - Diksmuide
Maud Vanhauwaert noemt zichzelf relatief sympathiek. Maar ze slaat gevaarlijk om zich heen als je haar in een hokje duwt. Misschien kan je haar het beste omschrijven als een poëzie-cabaretière. Het is de moeite steekt de draak met de traditionele poëzievoordracht. De voorstelling is poëtisch, speels en warm. En de ambitie is niet gering: alles, de hele wereld omhelzen.
KALLIGRAFIE - VOORJAAR 2015Do 29-Jan-2015CC Coloma - Albrecht & Isabellazaal - gelijkvloers PLAN 1 - Sint-Pieters-Leeuw
Do. 29 jan. – 12 en 26 feb. - 12 en 26 mrt. - 02 en 23 apr. en 7 mei 2015 - Van 19.30 uur tot 22.00 uur. Onder leiding van kalligrafiegrootmeester Jef Mercelot ondernemen we een uitstap in de Iers- Keltische wereld illumineren en een kennismaking met de nationale letter of de half- unciaal. We verkennen ook de schaduwletter. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.
HeldendeugdVr 30-Jan-2015 [9]Hofpoortteater Elckerlijc - Turnhout
Wanneer de als gestorven oorlogsheld opgegeven zoon plots opduikt, stort de wereld voor dit kleine Vlaams gezinnetje als een kaartenhuisje in elkaar. Vader die de geplande grootse viering van zijn zoon had willen gebruiken als promotiestunt voor zijn aspiraties in de gemeentepolitiek bij de nakende verkiezingen, weet nog wel een elegante oplossing voor het probleem uit zijn hoed te toveren, maar toch… De schrijver maakt in zijn typisch ‘Roobjee’-siaanse jargon van dit tragi-komisch familiedrama een hilarische parodie op kleinzielige dorpspolitiek en vermeende vaderlandsliefde. Tekst: Pjeroo Roobjee Regie: Met: Nathalie Cuyvers, Isabelle Daniels, Christine Goris, Michaël Van Caeneghem en Dominic Van Mechelen
Aantal items: 157 Pagina123456789101112131415161718192021
NL | FR
© TicketGang 2007-2015 | Algemene Voorwaarden | Privacy Beleid