TicketGangOnline Tickets voor Elke Organisator
Thema:
Regio:
Periode:
Organisator:
Uitvoerder:
Blij(f) in beweging - voor mensen met beperkte mogelijkhedenDi 20-Jan-2015Eurofit - Heusden-Zolder
Beweging is belangrijk voor iedereen. Je hebt nu de mogelijkheid om in een privéfitnesscentrum en onder deskundige begeleiding werk te maken van beweging op jouw maat. Ook als je gezondheidsklachten hebt op beperkt bent in je bewegingsmogelijkheden. Bewegen is goed voor iedereen, ook voor jou!
Start & RunDi 10-Maa-2015Beekpark - Nijlen
Start & Run op 10 weken
Start & Run - behoudDi 10-Maa-2015Beekpark - Nijlen
Start & Run - behoud
Wednesday Night JamsWo 27-Mei-2015BOXS - Schilde
Wednesday Night Jams is een concept bedacht door Erik Goossens en Dirk Cassiers. Elke laatste woensdag van de maand kan je komen genieten van een lekkere cocktail, een glas champagne of een frisse pint in combinatie met heerlijke livemuziek. De gastheren verzorgen elke maand de livemuziek samen met een gastartiest, die er mee voor zorgt dat het publiek geen moment stilzit. Op het einde van elke set zal de gastartiest van de volgende editie een nummer brengen als teaser voor de volgende editie. Het hoofddoel van de maandelijkse jams is om mensen samen te brengen, te laten genieten van muzikanten die met passie spelen, vergezeld van een hapje en een drankje.
B1502 Bach en het getalDo 28-Mei-2015Zwaluwnest - Edegem
In deze lezing wordt de eeuwenoude relatie muziek – kosmos – getal uitgediept, zoals die zich sinds Pythagoras (”Harmonie der Sferen”) tot in de Barok heeft ontwikkeld en uiteindelijk bij Johann Sebastian Bach zijn absolute hoogtepunt vindt. Met klinkende muziekvoorbeelden.
Aantal items: 83 Pagina1234567891011121314151617
NL | FR
© TicketGang 2007-2015 | Algemene Voorwaarden | Privacy Beleid